Дієтолог Світлана Фус: меню на кожен день

Раціон харчування від Світлани Фус передбачає, що необхідно починати з сніданку. Дієтолог Світлана Фус завдяки своїй розробці, дозволяє прекрасно виглядати і відчувати себе набагато впевненіше.

Дієтолог Світлана Фус розробила власну методику харчування, яка дає можливість чудово виглядати, при цьому самопочуття не тільки не погіршується, а навіть стабілізується.

З приходом весни на більшість представниць жіночої статі з дзеркала дивиться понурое і тьмяне обличчя. Зазвичай за зимові місяці волосся і шкіра втрачає свій лиск і рум’янець, нерідкі проблеми з зайвою вагою. Тому практично всі жінки починають себе мучити суворими і жорсткими дієтами. Звичайно, кілька кілограмів все-таки піде, але основний жир так і залишиться на стегнах і животі лежати мертвим вантажем.

Дієта на кожен день від Світлани Фус дуже корисна. Світлана Фус — дієтолог, меню збалансованого харчування якій може стовідсотково поліпшити зовнішність будь-якої дівчини. І якщо дотримуватися її принципів харчування, то відмінна фігура і здоровий колір обличчя не змусять себе довго чекати. Головне, щоб поради дієтолога стали основними правилами на все життя. Сенс її дієти полягає не у відмові від їжі, а в заміні мертвих, небезпечних продуктів на здорові. Щоб мрія про прекрасну зовнішність здійснилася необхідно виконувати нижче перераховане.

Додати в свій режим фізичні вправи.

Вести щоденник споживаної їжі. При повному обліку споживаних продуктів, можна з’ясувати скільки, а головне яка їжа потрапляє в організм.

Суворе обмеження в їжі веде до уповільнення обмінних процесів.

Необхідно прибрати з раціону цукор і цукровмісні продукти. Якщо повністю відмовитися від солодощів неможливо, то їх цілком можливо замінити на сухофрукти, фрукти, мед. Але і в цьому випадку необхідно знати міру. Цукор блокує волю, а бажання постійного споживання солодкого зростає. Цукор — це порожні вуглеводи, які не дають організму необхідної енергії.

Обмежити споживання рафінованої білого борошна. Надмірне споживання борошняних продуктів перетворює їх у жир.

Додавати в їжу цільнозернові злакові. Слід повністю виключити перероблені злаки, оскільки саме цільні зерна збагачують організм вітамінами групи «В». А цей вітамін бере участь в обмінних процесах. Харчуючись злаковими, організм отримує і вуглеводи і клітковину.

Вживати овочі потрібно, як у сирому, так і в готовому вигляді (добова норма споживання 450 г на добу) . В овочах також міститься клітковина, вона поглинає зайвий жир і токсини. До того ж клітковина стабілізує мікрофлору кишечника, і працює над профілактикою ракових захворювань.

Обов’язково потрібно вживати молочні продукти з низьким вмістом жирів. Але продукти з нульовою процентністю жирів споживати також не варто. Жир, що міститься в молочних продуктах, веде до появи холестерину і негативно позначається на судинах.

Замінити жирні м’ясні та ковбасні вироби на пісні (біле м’ясо курки, індичка, телятина, риба) .

Якщо харчуватися протягом дня невеликими порціями і рівномірно, то до кінця дня почуття голоду або переїдання не здолає.

Раціон харчування від Світлани Фус передбачає багато цікавого. Раціон харчування повинен бути добре збалансований і роздроблений. Найкращий варіант — це п’ятиразовий прийом їжі.

Кожен день, згідно дієти Світлана Фус, необхідно починати з сніданку. Обов’язково він повинен містити вуглеводи і білки. До сніданку можна подавати кашу з горіхами, сиром, сухофруктами, сиром. Для тих, хто активно займається спортом підійде білковий варіант сніданку. Він може включати тушковані овочі і яйця, нежирне м’ясо птиці. Апріорі сніданок по відношенню до інших прийомів їжі повинен давати якомога більше енергії. Необхідно, ґрунтуючись на загальних радах дієтолога, знайти золоту середину в кількості і якості їжі. Але варто пам’ятати, що їжа повинна давати стільки калорій, щоб наступні чотири години не згадувати про неї. Необов’язково сідати за стіл відразу після сну. Краще поснідати через якийсь час.

Не буде мінусом і другий сніданок, влаштований через пару годин. За ним краще з’їсти фрукти, жменю горіхів або кисломолочні продукти. Багато дієтологів радять повністю відмовитися від кави, але пані Фус до них не відноситься. Варто лише зупинитися на 4 чашках, причому пити каву натщесерце — це блюзнірство по відношенню до власного організму, оскільки, як і у всіх пряних продуктах в ньому містяться подразники, які вкрай негативно впливають на слизову оболонку стравоходу. Може кави і містяться суперечливі речовини, але все ж він містить безліч антиоксидантів і речовин, що поліпшують кровообіг судин. Тому кава хороший у другій сніданок (це години до 11) , але виключно натуральний і свіжозварений.

Коли справа підходить до обіду, то тут краще всього з’їсти овочі (у вигляді салату або приготовані на пару) . Обідня норма овочів 250 р. , припустимо рослинне масло. До овочів можна подати рибу або курку (теж приготовану на пару) .

Після обіду потрібен полуденок, для нього підійдуть йогурти та горіхи (але небагато) .

Останній прийом їжі, тобто вечеря має бути за 3 години до сну. Для нього підійдуть: гречана каша, овочі на пару. Можна овочі запекти в духовій шафі. Якщо каша набридне, то допустимі яйця (2 штуки) або печінка.

Виходячи з подібного раціону харчування, який не перевищує (і не повинен перевищувати) 2000 Ккал для жінки, можна легко і без стресів позбавитися від зайвої ваги і нормалізувати обмін речовин в організмі.

Добавить комментарий

запис в діагностичні центри України
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Запис здійснюється через сервіс Лікарні